Vandreturer

Opplev verden sett ovenfra når vi tar deg på fantastiske vandreturer du sent vil glemme. Vi har selv besteget Kilimanjaro 40 ganger, og tar vi med våre lidenskapelige reiseledere blir tallet vesentlig større. Våre reiser kombinerer aktivitet med fantastisk natur, kultur, historie og nytelse slik at din neste reise blir en komplett opplevelse.

Vi arrangerer flere typer vandreturer, enten du er en ny eller erfaren fjellvandrer. Bli med på en av våre klassikere eller til steder som er i ferd med å oppdages. Alle turene kan tilpasses for vennegjenger eller turlag.

Lofoten med vandringer og kortreist mat – 4 plasser ledig

I september har de fleste turistene reist hjem og vi kan nyte det vakreste og mest eksotiske vi kan tenke oss helt ytterst i Lofoten. Det blir tur på Reinebringen og andre flotte fjell i området samt sykkeltur til Å. Reine Rorbuer byr på svært god komfort og kortreist gourmetmat.
Rabatt for Hjemmet-abonnenter.

Reisedatoer:
01/09/2021 - 5 dager

Pilegrimsvandring til Nidaros

Vi vandrer i 6 dager fra Berkåk til Nidaros, en strekning på 116 km. Vandring over 10 mil kvalifiserer til "Olavsbrevet", og turen går i vakkert kulturlandskap. Vi bor på private gårder og den siste natten på Pilegrimsherberget, rett ved siden av Nidarosdomen. Bagasjen vår blir fraktet med bil.

Reisedatoer:
04/09/2020 - 6 dager

Svalbard med båttur, vandring og gruvebesøk

Med bosted midt i Longyearbyen blir det båttur til den nedlagte russiske gruvebyen Pyramiden, flott gåtur til Sarkofagen der vi også kan finne fossiler samt omvisning i Gruve 3. Vi nyter gode måltider og vi tar del i lokallivet i byen.

Reisedatoer:
15/09/2021 - 5 dager

Kilimanjaro og safari i Ngorongoro

Kilimanjaro - en drøm for mange og oppnåelig for de fleste, beliggende i et av Afrikas flotteste land, Tanzania.

Reisedatoer:
08/02/2022 - 12 dager

Georgia

Et av verdens eldste land huser blant annet Europas høyeste fjell, fantastiske kystlinjer og flotte vinområder. Et reisemål som på vei opp!

Reisedatoer:
29/08/2022 - 12 dager

Sykkeltur rundt Gardasjøen i Nord-Italia

Nylig åpnet den nye sykkel- og gangveien rundt hele Gardasjøen. I dette svært vakre området sykler vi de ca 140 km der vi bor og besøker de pittoreske byene som ligger ved sjøen. Og underveis serveres selvsagt deilige italienske retter og vin fra omkringliggende områder.

Reisedatoer:
19/09/2022 - 7 dager

Peru med Machu Picchu og Titicacasjøen

Bli med langs spektakulære åssider når vi går pilegrimsveien som fører til Inkaenes hellige by, Machu Picchu. Luksustog til Titicacasjøen der vi overnatter hos de lokale.

Reisedatoer:
24/10/2022 - 13 dager