Firmatur til Roma

Roma – ikke bare romantikk

Finnes det en mer berømt by enn Roma? Gjennom trange gater med lukter fra det italienske kjøkkenet, forbi livlige folkemengder og motebutikker, finner man historiske perler på en snor. Roma er en by man aldri blir ferdig med. Ta med firmaet til et av de mest populære reisemålene i verden!

Å knipse en mynt ned i den berømte Trevi-fontenen, er en skikk mange turister har tatt del i. Det skal visstnok bringe både hell og lykke, og stedet er verdt et besøk i seg selv. Roma har flere attraksjoner man bare må se, for å kunne si at man har vært i Roma. Blant disse er Spansketrappen, et yndet motiv for mang en feriefotograf, og Colosseum, den gamle gladiatorarenaen i byen.

Midt i Roma finner du verdens minste stat. Vatikanstaten er sete for katolisismens øverste leder, Paven. Her kan du se den storslåtte Petersplassen, la deg forbause av Michelangelos takmaleri av skapelsen eller se kunstskatter i Vatikanmuseet.

Dersom du er av typen som liker klesshopping, er Roma midt i blinken. Ta turen til Via Dei Condotti og nyt synet av de mest eksklusive klesplagg verden har å by på. I denne gaten finner du luksusartikler fra alle de store internasjonale motehusene, og noen mindre italienske. Det blir ikke billig – men det blir garantert en handletur du husker!

Sist, men ikke minst, Roma er et mekka for mat og drikke. Her finner du det beste fra det italienske kjøkken – enten det er pizza, pasta eller gelato. Ta med firmaet på et smakfullt eventyr!

Kort fortalt

Ta med bedriftens ansatte til et av de aller mest populære reisemålene i verden.

Italias hovedstad Roma er kanskje den mest berømte byen av alle. Uansett hvilke interesser man har vil man finne nok å gjøre her!

Vi skreddersyr opplegg for alle typer bedrifter.

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår firmatur til  Roma

Berømte attraksjoner
Det finnes få byer med så mange må-se-attraksjoner som Roma. Med Colosseum, Trevi-fontenen, Spansketrapper og Vatikanstaten har du nok å fylle dagene dine med.

En god grunn til å booke vår firmatur til  Roma

Italiensk mat
Trenger man egentlig å si noe mer? Det italienske kjøkken er kjent verden over for sine gode råvarer og enkle, men elegant retter. Nyt en nydelig steinovnstekt pizza eller en kremet risotto. Her finner alle noe de liker!

En god grunn til å booke vår firmatur til  Roma

Shopping, shopping, shopping
Roma er et fantastisk sted for shopping, spesielt hvis du er interessert i klær. Størsteparten av de store motehusene har store butikker her. Det finnes også mange andre gode butikker med mer moderate priser.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.