Firmatur til New York

New York – Byen som aldri sover

Om det finnes noe sånt som en liste over verdensmetropoler, er New York en god kandidat til førsteplassen. Byen samler mennesker og kulturer fra hele verden til en gigantisk smeltedigel av farger, lukter og smaker. Finner du det ikke her, så finner du det ikke noen steder.

Et besøk til New York er ikke komplett før du har sett et par av de virkelige store attraksjonene byen har å by på. Se Frihetsgudinnen på tett hold fra Staten Island-ferga, gå til bena ikke klarer å bære deg lenger langs 5th Avenue, besøk 9/11-minnesmerke på Ground Zero og stirr opp på de gigantiske lysende reklameplakatene på Times Square. Eventuelt kan ta en rolig padletur på innsjøen i Central Park og bare nyt byens puls og rytme.

New York er hjem til en av de mest kjente teatergatene i verden. Hver uke kan du se en mengde ulike kjente musikaloppsetninger på Broadway. For den sportsinteresserte har New York baseball-, fotball- og basketballag i de toppdivisjonene, med tilhørende stadioner på og rett utenfor Manhattan.

New York er satt sammen av 5 bydeler: Manhattan, Brooklyn, Bronx, Queens og Staten Island. Hver eneste av bydelene har sin egen sjarm og egenart. Skal du oppleve noe litt utenom det vanlige kan du for eksempel gå på en søndagsgudstjeneste i Harlem, eller spise deg gjennom Smorgasburg, et matmarked i Brooklyn.

Byen huser mennesker fra så godt som hele verden. Dette gjenspeiler seg i den fantastiske matscenen. I New York kan du spise mat fra alle verdenshjørner, av høyeste kvalitet.

Kort fortalt

The Big Apple - kanskje den største verdensmetropolen av dem alle!

Byen som aldri sover er en potpurri av mennesker og kulturer fra alle verdenshjørner. Finner du det ikke i New York, så finner du det ikke noen steder.

Vi skreddersyr opplegg for alle typer bedrifter.

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår firmatur til  New York

Byen som aldri sover
Det er alltid noe som skjer i New York. Du vil aldri føle at du går tom for ting å se eller gjøre. For å oppleve hele byen må du bo der en mannsalder, og det er tvilsomt om du får sett alt – selv da.

En god grunn til å booke vår firmatur til  New York

Attraksjonene
Få byer, om noen, i verden kan by på så mange kjente attraksjoner innenfor bygrensene. Å være i New York er som å bevege seg inn i et postkort eller en film, med gule taxier og høye bygg så langt øyet kan se.

En god grunn til å booke vår firmatur til  New York

Menneskene
New Yorkere er svært stolte av byen sin, og det finnes ingen høyere ære enn å være «a real New Yorker». Folkene er imøtekommende og pratsomme, så du kan fort ende opp med å høre livshistorien til personen du møter i kassakøen.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.