Firmatur til London

London – storbyen med stor S

Verdensmetropol, fotballhovedstad, motesentrum – hvis du leter etter noe, kan du være nokså sikker på at du finner det i London. Byen er proppfull med ting å gjøre, oppleve og se. For en perfekt storbyferie velger du London med jobben!

London er sightseeing-entusiastens våte drøm. Med Big Ben, Westminster Abbey, Tower Bridge, Trafalger Square, Buckingham Palace, London Eye og mange flere, har byen et rikholdig utvalg av attraksjoner. Du rekker ikke å se alle på en tur, men det er en enda bedre grunn til å komme tilbake til denne magiske byen.

London er å regne som sentrum av den fotballgale britiske øya. Ingen byer i England har flere toppklubber samlet innenfor bygrensene. Her kan du se Premier League-fotball med Arsenal, Tottenham, Crystal Palace, West Ham og Chelsea. Opplev den berusende atmosfæren på en av de mange stadionene.

I mange år har engelsk mat vært ansett som litt kjedelig. Slik er det ikke lenger. I London finner du mange spennende puber og restauranter som bruker gamle tradisjoner til å skape nye spennende og matopplevelser. I tillegg finnes det restauranter fra alle verdenshjørner, og i alle prisklasser. For de mer tradisjonelle får man selvfølgelig kjøpt fish ’n’ chips i avispapir.

Gå deg vill i det kjente varehuset Harrod’s, titt inn i butikkvinduene langs Oxford Street eller bli håpløst forelsket i plagg langt utenfor budsjettet i Covent Garden. London er en stor by, og uansett hva du ønsker å få tak i finnes det et område for det.

Kort fortalt

Bli med til verdensmetropolen, fotballhovedstaden og motesentrumet London!

Dra på sightseeing og se de verdenskjente kjennemerkene, eller slapp av på en av de utallige pubene som finnes på hvert gatehjørne.

Vi skreddersyr opplegg for alle typer bedrifter.

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår firmatur til  London

Enkelt å komme seg til
London ligger en kort flytur unna. Det finnes ruter til byen fra de fleste større flyplasser i Norge. I London kommer du deg enkelt fra flyplassen til byen med tog eller t-banen.

En god grunn til å booke vår firmatur til  London

Se en fotballkamp
Opplev bruset fra publikum! Du har ikke vært på ordentlig fotballkamp før du har vært i England. Supporterne er lidenskapelige, og det er lett å la seg rive med. En opplevelse du sent glemmer!

En god grunn til å booke vår firmatur til  London

Pubkultur
Den britiske øygruppen har en pubkultur man ikke finner andre steder. Puben står sentralt hos mange briter, og brukes som et møtested, også i hverdagen. Sett deg ned på et bord med en øl, og observer hverdagslivet.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.