Firmatur til Lofoten

Lofoten – firmatur i havgapet

Lofoten er noe av det villeste og vakreste vårt langstrakte land har å by på. Med fjell som stuper ned i havet, et yrende fiskeliv og slående natur er Lofoten et sted som bare må oppleves. Bli med til et av Norges eldste fiskevær, Henningsvær!

Om du reiser for å oppleve nordlyset, det spektakulære fisket eller bare for å se den eventyrlige naturen spiller ingen rolle. Henningsvær er en destinasjon med egenart. I havet rett utenfor finner du fabelaktige fiskeforhold, noe som ga grunnlag for øyas fiskenæring. I dag finnes det kun noen få fiskeforedlingsfabrikker igjen, men historien er fortsatt viktig for øya.

Har du dårlig fiskelykke? På fisketur utenfor Henningsvær er du nesten garantert fisk. Om man skulle ønske mer action kan man ta en fartsfylt rib-tur, mens havørnen skjærer gjennom luften over deg. For de roligere anlagte kan vi anbefale vadreturer i de omkringliggende fjellene, eller en tur i badestampen på brygga for å bivåne dagens fangst!

Ingen turer er komplette uten et godt måltid. En kongelig middag på restaurant Fiskekrogen, og hyggelig samhold på Klatrekaféen danner grunnlag for en firmatur som huskes lenge.

Kort fortalt

Bli med til Lofoten med Explore Travel, og la dine ansatte få oppleve noe av det aller villeste og vakreste Norge har å by på!

Med fjell som stuper ned i havet, et yrende fiskeliv og slående natur er Lofoten et sted som bare må oppleves.

Vi skreddersyr opplegg for alle typer bedrifter.

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår firmatur til  Lofoten

Vilt og vakkert
Opplev det villeste og vakrest Norge kan by på. På Henningsvær er du omgitt av natur som tar pusten fra deg.

Henningsvær er noe å oppleve for alle, selv de mest reisevante.

En god grunn til å booke vår firmatur til  Lofoten

Opplev fisketradisjoner
På Henningsvær kan du få nærkontakt med industrien som har skapt livsgrunnlag i denne hardføre regionen.

Bli med ut på fiske, eller sett deg på kaia og se dagens fangst komme inn.

En god grunn til å booke vår firmatur til  Lofoten

Unike fotturer
Ta beina fatt og opplev den storslåtte naturen på nært hold. Øya kan by på mange flotte fotturer, både for viderekommende og enklere spaserturer.

Bestig et fjell, eller ta en tur langs de hvite sandstrendene.

«Tusen takk for en meget vellykket tur til Henningsvær. Turen var godt planlagt fra start til slutt og vi følte at vi ble tatt godt vare på av profesjonelle reiseledere og guider hele veien. I perfekt solskinn, ble dette en drømmetur for oss som jeg kan anbefale andre på det sterkeste!»

Fredrik Walstad, Multiconsult

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.