Firmatur til Lisboa

Lisboa - kompakt og behagelig

Med sitt kompakte bysentrum er Lisboa en hovedstad som bokstavelig talt inviterer til utforskning. Gammelt og nytt møtes i skjønn forening i det som kalles byen med de sju åser. Et fantastisk utgangspunkt for en firmatur.

Lisboa blir ofte sammenlignet med San Francisco, og blir omtalt av mange som Europas San Francisco. Det er lett å skjønne hvorfor når man skuer utover den rødmalte 25. April-broen, og hører lyden av de gule små trikkene som jobber seg oppover de bratte åssidene.

Byen kan by på fantastiske severdigheter, som Bélemtårnet og Hieronymittklosteret. Sammen er de oppført på UNESCOS verdensarvliste, og er vel verdt et besøk. Vil du har oversikt over byen, eller bare ta en liten pause fra bylivet, ta turen til et av utsiktspunktene på de syv høydene. Sett deg ned og nyt den fantastiske utsikten over denne unike byen. Avslutt dagen på lokalt vis på en av de mange fabelaktige sjømatrestaurantene.

Fra trikketurer gjennom pittoreske smågater, til storslåtte historiske opplevelser, Lisboa har alt du trenger til en vellykket firmatur. Kontakt oss for et skreddersydd opplegg!

Kort fortalt

Opplev Portugals fantastiske hovedstad, også kjent som Europas San Francisco!

Fra trikketurer gjennom pittoreske smågater til storslåtte historiske opplevelser - Lisboa har alt som trengs til en vellykket firmatur.

Vi skreddersyr opplegg for alle typer bedrifter.

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår firmatur til  Lisboa

Kompakt bykjerne
Lisboa er en kompakt storby, med gode muligheter til å nyte dagene i hvilket tempo du ønsker. Apostlenes hester eller trikken er alt du trenger.

En god grunn til å booke vår firmatur til  Lisboa

Fantastisk mat
Fra det lokale bakverket pastel de nata, til den verdenskjente bacalao – Lisboa kan tilby unike og spennende matopplevelser på høyde med det beste i verden.

En god grunn til å booke vår firmatur til  Lisboa

Spennende historie
Vandre de trange gatene, se hvordan jordskjelvet i 1755 påvirket arkitekturen og gå i Vasco da Gamas fotspor. Byen er full av spennende historie å utforske.

«Tusen takk for forslag, tilrettelegging og gjennomføring av vår firmatur til vakre Lisboa. Alt fungerte optimalt og samtlige deltakere har gitt meg svært gode tilbakemeldinger.»

Knut Næss, COWI

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.