Firmatur til Krakow

Krakow – Kultur og historisk sus

Skånet for ødeleggelser under krigen, er Krakow en studie i spennende historie og kultur. Byen er ikke på Unescos verdensarvliste uten grunn. Med flotte bygninger og brosteinslagte gater er byen innrammet i spennende historie. Ta med firmaet til en av de mest innholdsrike storbyene i Europa!

Skal du til Krakow er det nesten obligatorisk å besøke den berømte Wawel-katedralen og slottet. Katedralen og slottet ligger på et høydedrag over byen, og er en nasjonalskatt for polakkene. Er du klar for mer sightseeing kan du ta turen ned i saltgruvene. Med eget postkontor og suvenirbutikk er dette noe for seg selv.

Krakow er full av historie. Det virker nesten som om det gjemmer seg en viktig historisk hendelse bak enhver krok og gatehjørne. Kazimierz er byens jødiske kvarter, og sted for en forferdelig del av historien. Under 2. verdenskrig ble jødene som bodde her tvangsflyttet til ghettoen Podgórze, og senere til konsentrasjonsleirer. I dag er bydelen renovert og en populær destinasjon for både turister og lokale. En time utenfor Krakow finner vi det kanskje mørkeste kapitelet i menneskets historie: Auschwitz-Birkenau. Stedet er åpent for omvisninger.

I sentrum av Krakow finner du mange hyggelige kafeer og restauranter. Prisnivået er lavt, og du finner alt fra enkel husmannskost til de flotteste gourmetmiddager. Ta med firmaet på en prisgunstig weekend!

Kort fortalt

Verdensarv-byen Krakow er en av Europas aller mest innholdsrike storbyer.

Byen er praktisk talt innrammet i spennende historie, og med et lavt prisnivå er dette en av de mest prisgunstige firmatur-alternativene.

Vi skreddersyr opplegg for alle typer bedrifter.

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår firmatur til  Krakow

Prisnivå
Krakow er en billig storby å reise til. Det er billig å bo, og prisnivået på mat og drikke ligger en god del under det vi er vant med i Norge.

I Krakow kommer du lenger med pengene!

En god grunn til å booke vår firmatur til  Krakow

Historie og kultur
Hvis dere ønsker opplevelser innen historie og kultur er Krakow stedet.

Byen har vært i sentrum av mange verdensomveltende hendelser, og kan by på kulturopplevelser utenom det vanlige.

En god grunn til å booke vår firmatur til  Krakow

Arkitektur
Krakows bygningsmasse ble stående stort sett urørt etter 2. verdenskrig.

Dette gjør at du kan oppleve arkitektur som den vakre Mariakirken i sentrum, og andre spennende fasader – hvor enn du snur deg.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.