Julestemning i Berlin

Julestemning i Berlin

Julestemning i Berlin

Ønsker du litt ekstra julestemning i førjulstida? Da er en førjulstur til de mange julemarkedene i Berlin et utmerket valg. Som et av Europas mest populære storbyer, skuffer heller ikke Berlin under førjulstiden!
Se mer av den flotte byen og kjente steder som Brandenburger Tor, Boulvard Unter den Linden og Reichstag- og kom deretter i julestemning på julemarkedet på Alexandersplatz og Gendarmenmarkt.
Gatelysene er tent, juletrærne er pyntet og butikkene er fulle av blinkende lys og nisser. Duften av brente mandler, kandiserte epler og annet godt.  Markedene er fulle av alt hjertet kan ønske seg av julestemning, julegodteri, dekorasjoner, gaveidéer og underholdning.
For den kulturinteresserte har byen flere interessante museer; Nasjonalmuseet, Jødisk museum, The Wall museum, Designpanoptikum, Tv-tårnet. Berlin har også flere kunstgallerier.
Vi anbefaler også en times båt-tur på elven Spree, det er alltid flott å se en storby fra elven.
Dussmann i Friederickstrasse er verdt et besøk for den som er interessert i musikk og bøker. Flere etasjer og enormt utvalg av filmer, bøker og musikk. Her kan man også kjøpe billetter til konserter og teater.
Berlin er en hyggelig juleby, du vil sikkert reise hjem med både julegaver og julestemning!

 

Kort fortalt

Litt ekstra julestemning i førjulstiden? I en av Europas mest populære storbyer finner vi også de fantastiske julemarkedene. Her er det noe for enhver smak, og du kan bare la deg inspirere eller kanskje handle litt også!

Reisedatoer:
03/12/2020 - 4 dager

Dagsprogram Julestemning i Berlin - 4 dager

Dagsprogram

Dag 1 Oslo- Berlin
Avreise med SAS fra Oslo Gardemoen kl 1120 og ankomst i Berlin (Tegel) kl 1255. Vi kjøres til Park Inn Hotell hvor vi skal bo under oppholdet her i Berlin. Vi spiser litt lunsj for deretter å se nærmere på denne spennende byen. Under en city tour får vi se kjente landemerker og historiske plasser som Brandenburger Tor, boulevarden Unter den Linden, Alexanderplatz og vi ser nærmere på gamle Øst-Berlin. Turen avsluttes på Gendarmenmarkt julemarked- kjent som et av de vakreste julemarkedene. Her har de et stort utvalg av håndverk og kulinariske godbiter. Felles middag om kvelden.

 

Dag 2 Julemarked på egenhånd
Etter frokost er det bare å gå noen få skritt fra hotell døren til julemarkedet på Alexanderplatz.
Her finner vi utallige boder som selger alt hva hjertet kan lyste.
Kun noen metro stopp unna, finner du også Scandinavian Lucia Christmas Market. Her er det en “annerledes” stemning og mye underholdning, med både korsang og Lucia-tog og barn kan gi ønskelisten sin til julenissen. Markedet er tilegnet de nordiske landene, og her kan du smake både den svenske Glögg, finske Glögi og tradisjonell islandsk gløgg. Dette er et av de mest populære julemarkedene.
Om tiden og energien tillater det kan kvelden avsluttes med et besøk på julemarkedet på Potsdamer Platz. Her er det stort utvalg av julegaver, lokal mat og en isbane for de som vil gå på skøyter.

Dag 3 Julemarked
Ny dag- nye markeder- nye shoppingsmuligheter.
Start dagen med et besøk på Gedächtniskirsche. Julemarkedet ved Kaiser Wilhelm Memorial Church på Breitschediplatz består av mer enn 100 handelsboder, et stort juletre og masse underholdning. Markedet er også ypperlig om du ønsker å fortsette shoppingen på den kjente handlegaten Kudamm.
Ut over ettermiddagen, når mørket senker seg anbefales et besøk på julemarkedet ved Charlottenburg Palace. Duften av kandiserte epler, nystekte brød og kaker, gammeldagse karuseller for barn og julenissen venter med sine reinsdyr. Det er et historisk og tradisjonelt sus over turens siste julemarked!
Vi samles til felles middag som avslutning på turen.

Dag 4 Berlin- Oslo
Etter frokost er det tilbake til Tegel flyplass og hjemreise med SAS kl 1300 med ankomst Oslo Gardemoen kl 1435.

 

​Reise- og prisinformasjon

Pris pr person kr 7.900 (ikke abonnenter kr 8.900) 

Inkluderer

 • Fly med SAS tur/retur Oslo – Berlin på økonomiklasse
 • 3 netter i delt dobbeltrom på Park Inn 4* m/frokost
 • Transport t/r flyplass i Berlin
 • Utflukt som nevnt i program
 • 3 frokost, 1 lunsj og 2 middager
 • Norsk reiseleder og lokal guide under hele oppholdet

Tillegg

 • Enkeltrom kr 1.490
 • Drikke til måltider

 Forbehold om prisendring dersom endringer på valutakurs, i flyskatter og avgifter, og eventuelt andre uforutsette endringer. Forbehold om mindre programendringer.

Avbestillingsregler

 • Depositum med fratrekk av kr 700 betales tilbake ved avbestilling inntil 65 dager før avreise
 • Ved avbestilling 64-35 dager før avreise må 50 % av reisens pris søkes refundert fra kundens forsikring
 • Ved avbestilling 34-0 dager før avreise må 100 % av reisens søkes refundert fra kundens forsikring

Depositum på kr 2.000 pr person faktureres ved påmelding. Sluttfaktura forfaller 6 uker før avreise.

Begrenset antall plasser/deltakere; maks 35, minimum 15.

Send en reiseforespørsel

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss din forespørsel gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.