Tematurer

Enten du vil på safari i Afrika, oppleve buddhistisk kultur i Laos, eller se vakker natur og gjestfrie mennesker på Sri Lanka, lover vi deg en tur helt utenom det vanlige. Vår erfaring tilsier at mange vil oppleve kulturen, historien, naturen gjerne i kombinasjon med god mat og nytelse.

Derfor besøker vi kjente steder og severdigheter, smaker spennende mat, nyter herlige strender mens vi tar del i den lokale kulturen der vi ferdes.  Tematurene våre passer for alle – uansett om du reiser alene, med venner eller med hele din familie.

Cruise til Island og Vesterled

13 dagers strikke- og historiecruise til Island og Vesterled. Historiker Øystein Morten og strikkeguru Tove Fevang viser vei på dette innholdsrike cruiset.

Reisedatoer:
09/08/2020 - 13 dager

Georgia

Et av verdens eldste land huser blant annet Europas høyeste fjell, fantastiske kystlinjer og flotte vinområder. Et reisemål som på vei opp!

Reisedatoer:
31/08/2020 - 12 dager

Fototur til Georgia

Å reise med kamera er å ta inn opplevelsene mer intenst. Du er mer til stede og du opplever møtene sterkere på vår rundreise til dette flotte landet.

Reisedatoer:
16/09/2020 - 9 dager

Lofoten på sitt beste

Midnattsol, vandringer, sykkel- og fisketurer. Vi bor på rorbuer ytterst i Lofoten og får alt dette i tillegg til rikholdige fiskemåltider.

Reisedatoer:
10/09/2020 - 5 dager

Englands idylliske landsbyer

​Bli med Hjemmet Reiseklubb på en idyllisk reise i det sør-vestlige England, landsdelen som er mettet med historie og pittoreske landsbyer, ​flotte hager, slott og strender.

Reisedatoer:
20/09/2020 - 6 dager

Kilimanjaro og safari i Ngorongoro

Kilimanjaro - en drøm for mange og oppnåelig for de fleste, beliggende i et av Afrikas flotteste land, Tanzania.

Reisedatoer:
29/09/2020 - 12 dager

Ungarn – vinlandet vi ofte glemmer!

Ungarn er vinlandet vi ofte glemmer. På vår reise besøker vi både Budapest, Eger og Etyek der vi smaker oss gjennom gode viner til kulinariske retter samt gjøre oss kjent med og vil oppleve mange av byenes flotte severdigheter.

Reisedatoer:
04/10/2020 - 5 dager

Sør-Afrika – Cape Town, Garden Route, safari og winelands

Cape Town - en av verdens vakreste byer!
I tillegg blir det besøk til vinområdene, Robben Island og Kapp de gode Håp. Vi kjører også Garden Route og får med oss en smakebit på safari.

Reisedatoer:
08/10/2020 - 15 dager

Malta

Malta - øya midt i hjertet av Middelhavet!
Historie, kultur og kulinariske eventyr står på programmet på denne ukesturen.

Reisedatoer:
14/10/2020 - 7 dager

Portugal – Estoril, Cascais, Lisboa

Nytelse, historie, kultur og gode mat- og vinopplevelser blir det når vi besøker vakre Portugal der sommeren fremdeles holder stand i oktober. Vi bor ved havet i vakre Estoril og muligheten for svømmetur og vandringer langs strendene er tilstede!

Reisedatoer:
14/10/2020 - 8 dager

Catalonia – en kulinarisk perle!

En gastronomisk opplevelse med besøk til Sitges, Penedes Tarragona og Barcelona. Spanske skinker, gode oster og litt Cava i glasset danner rammen når vi besøker vakre Catalonia.

Reisedatoer:
20/10/2020 - 5 dager

Julehelg i Stockholm

Bli med til julemarkedet i Gamla Stan i Stockholm - kanskje et av de flotteste i Eurpoa. Her blir det god julestemning, god mat og omvisning til flere kjente perler og områder.

Reisedatoer:
28/11/2020 - 3 dager

Peru med Machu Picchu og Titicacasjøen

Bli med langs spektakulære åssider når vi går pilegrimsveien som fører til Inkaenes hellige by, Machu Picchu. Luksustog til Titicacasjøen der vi overnatter hos de lokale.

Reisedatoer:
24/10/2020 - 13 dager

Nepal - Fjellvandring i Himalaya

Opplev verdens høyeste fjell på nært hold, nasjonalparker, en unik fauna, spennende kultur og arkitektur i et av verdens mest mangfoldige land.

Reisedatoer:
01/11/2020 - 15 dager

I de vise menns fotspor

En pilegrimsreise i et samarbeide mellom Borg bispedømme og Explore Travel. Foruten å besøke Jordans og Israels største og mektige severdigheter vil møte flere spennende representanter for menighetene og bispedømmet.

Reisedatoer:
04/11/2020 - 10 dager

Jordan, Palestina og Israel - en pilegrimsreise

Med besøk til Jordan, Palestina og Israel vil pilegrimsprest Einar Vegge formidle tekster og betraktninger som binder historien sammen. I samarbeid med Nidaros bispedømme.

Reisedatoer:
23/11/2020 - 12 dager

Malaysia - Storbyliv, kolonihistorie og strandliv

​Bli med til vakre og naturskjønne Malaysia der storbyliv i Kuala Lumpur, kolonihistorie i høylandet, orientens perle Penang og strandliv på Langkawi venter deg.​

Reisedatoer:
24/11/2020 - 15 dager

Sri Lanka - Indias tåre

Kåret til det beste reisemålet av Lonely Planet og "Den flotteste øya i verden" sa Marco Polo.

Vakker og frodig natur, et svært vennlig folkeslag, safari og strandliv venter deg. Må oppleves!

Reisedatoer:
19/01/2021 - 14 dager

Nepal med Fru Kvist

​Et uforglemmelig møte med lokalbefolkningen venter oss når vi besøker Kathmandu, Bhaktapur, Rasuwa og Pokhara.

​Bli med Berit Veiset i "Fru Kvist".

Reisedatoer:
08/03/2021 - 13 dager