Strikk & Håndverk

Opplev verdens mest spektakulære kunst på nært hold! Vi tar deg med på spennende kulturopplevelser over hele verden.

På menyen står alt fra strikkefestival på Færøyene til et dypdykk i sørafrikansk kultur i Cape Town.

Håndverk og strikk i Tallinn

Gamlebyen i den vakre hansabyen Tallinn har mye å by på innen håndverk og kunst. Det blir besøk til produsenter innen tekstil, glass, keramikk, strikk og mer til. I de smale gatene ligger håndverksbutikkene på rekke og rad. I tillegg blir det mye hygge og sosialt samvær.
Rabatt for Hjemmets Reisklubb

Reisedatoer:
15/10/2022 - 3 dager

Julemarked i vakre Vadstena

Middelalderbyen Vadstena er en av Sveriges hyggeligste byer, beliggende ved Vättern. Her arrangeres hvert år Gammeljul på Vadstena Slott, et tradisjonelt julemarked med en flott atmosfære.
Rabatt for Hjemmets Reiseklubb.

Reisedatoer:
25/11/2022 - 3 dager

Julemarked på Røros

Opplev Røros pyntet til jul. Bli med til kanskje den flotteste julemarkedsbyen i Norge. Vi bor selvsagt på Bergstaden Hotell - midt i byen.
Rabatt for Hjemmets Reiseklubb.

Reisedatoer:
02/12/2022 - 3 dager

Julemarked i Budapest

Bli med på en hyggelig førjulstur til flotte Budapest. Vi vil oppleve byens flotte julemarked som ligger sentralt i byen. Vår lokale guide tar oss også med til noen av de mange severdighetene i byen.

Reisedatoer:
09/12/2022 - 4 dager

Strikkeweekend til Lillehammer

Bli med på strikkeweekend til Lillehammer.
Designer, fagjournalist og forfatter Sidsel J. Høivik vil holde kurs og foredrag med forskjellig og interessant innhold om strikking. Du kan både strikke, nyte gode måltider, bruke hotellets fasiliteter i tillegg til en fin skitur om det frister!

Reisedatoer:
03/03/2023 - 3 dager

Yarnfest i Loveland, Denver USA

På rundreisen i i midtre deler av USA vil strikkeekspert Tove Fevang ta deg med til Yarnfest i Loveland. I tillegg til besøk på festivalen blir spennende besøk rundt i Chicago, Decorah og Denver.

Reisedatoer:
07/04/2023 - 11 dager

Til Isager og Skagen med Tove Fevang

På denne flotte turen til Danmark vil vi kombinere strikkeopplevelser med kunst og hyggelige besøk i Skagen. Isager er blitt en svært populær leverandør av garn,  og der blir det workshops og vi kan fråtse i deres store utvalg av masse deilig garn.

Reisedatoer:
10/05/2023 - 5 dager

Strikketur til Selbu

Sammen med Norsk Strikkeforbund inviteres du til en hyggelig og lærerik helg i Selbu og Trondheim. Forfatterne og strikkeentusiastene Anne Bårdsgård og Tove Fevang er med som reiseledere og kurs- og foredragsholdere.

Reisedatoer:
22/05/2023 - 3 dager

Shetland med strikk håndverk og historie

Shetland er svært spennende for deg som er interesserte i håndverk, kultur, historie og strikk. Med strikkeguru Tove Fevang som veiviser blir det spennende workshops og besøk til historiske steder med lange interessante tradisjoner.
Vil du reservere plass - ta kontakt!

Reisedatoer:
17/06/2023 - 8 dager