Om oss

Om Explore Travel AS

Selskapet ble etablert i 2004 av Marit Larsen. I 2007 kom Vidar H. Olsen inn som medeier.

Marit har bakgrunn fra salgs- og markedsføring og siden -95 som reiseleder og leder av annet turoperatørselskap. Vidar har mangeårig erfaring fra ledelse i bank samt annet turoperatørselskap samt turleder til mange spennende destinasjoner. Til sammen har vi besteget Kilimanjaro ca 40 ganger.

Vi deltar ofte som reiseledere på våre turer, både gruppeturer og firmaturer. I tillegg har vi flere dyktige reiseledere som vi deler opplevelsene med. Mange av våre kunder har deltatt på de aller fleste av våre turer.

Vi er reiseglade, og sjekker stadig ut nye reisemål som vi kan tilby deg!

Marit Larsen

Daglig leder / eier

Mobil: +47 917 63 001
E-post: marit@exploretravel.no

Vidar H. Olsen

Styreleder / eier

Mobil: +47 905 57 132
E-post: vidar@exploretravel.no

Reisegarantifondet

Explore Travel AS er medlem av Reisegarantifondet.

Det anbefales å bruke en reiseoperatør som er medlem av Reisegarantifondet når du bestiller en reise. Da er du sikret mot tap ved konkurs eller insolvens.

Pakkereiseloven er grunnlag for våre reisebetingelser, den finnes i sin helhet på Reisegarantifondets nettsider.

I de tilfeller flyselskaper, hoteller, lokale arrangører eller andre har særskilte avbestillingsregler som får betydning for den reisende vil dette framkomme av programmet for reisen, eventuelt av eget vedlegg.

For individuelt reisende sendes detaljerte opplysninger om avbestillingsregler/ reisebetingelser ut eller fremkommer av dagsprogram.