Hjemmets Reiseklubb

Vi i Explore Travel er stolte av å være eneleverandør av spennende reiser for ukebladet Hjemmet.

Gjennom hele året arrangerer vi minneverdige leserturer til alle verdens hjørner.

Surdeigsbaking og kortreist mat i vakre Valdres

Vi gjentar suksessen og Ida Julie Albertsen inviterer igjen til bakehelg på Gomobu Fjellstue. Med fyr på peisen i det snart 200 år gamle tømmerhuset og med snødekte vidder så langt øye kan se vil vi lære surdeigsbakekunsten. Gomobu serverer i tillegg de best retter med kortreist mat. Lette skiturer/vandreturer arrangeres i tillegg.

Reisedatoer:
12/03/2021 - 3 dager

Lofoten på sitt beste

Lengst vest i Lofoten man det vakreste og mest eksotiske i Norge. Midnattsolen er rett rundt hjørnet og vi nyter dagene med lette vandringer, sykkeltur og kortreist mat. Reine Rorbuer byr på svært god komfort og stedets gourmetrestaurant er høyt rangert.

Reisedatoer:
19/05/2021 - 5 dager

Matkurs med matskribent Anita Bakker på Gomobu Fjellstue

Fjellstuen med vakker beliggenhet ved porten til Jotunheimen er stedet der Hjemmets egen matskribent vil lære oss kunsten å tilberede gode og tradisjonsrike retter. Her på 1000 moh kan vi også nyte lette vandreturer og sykkelturer i lag med Explore Travel's egen guide.

Reisedatoer:
07/06/2021 - 4 dager

Strikketur til Valdres

Velkommen til strikkehelg på fjellstua Nythun i Valdres. Nydelig beliggenhet nær Fagernes der turløypene starter på utsiden av døren. Stedet er kjent for sitt gode kjøkken. Strikkeforedrag og kurs hver dag med Denise Samson.

Reisedatoer:
18/06/2021 - 3 dager

Finnmark og samisk kunst, håndverk og kultur

Vi gjentar suksessen! En spektakulær reise gjennom Finnmark med besøk til skolte-samisk museum, hjem til en reindrift same og sølvsmia Juuls i Kautekeino, Neiden med kapellet fra 1565, John Savio-museet og mye mer. Rett og slett et unikt stykke Norge!

Reisedatoer:
15/08/2021 - 6 dager

Tromsø, Lyngsalpene og vandringer i Lyngen

Her, langt mot nord, finner vi kanskje Norges flotteste tur- og vandreområder. Vi kombinerer besøk til Nordens Paris - Tromsø - med vandringer i Lyngen, overnatting på hyggelige bosteder og god mat.

Reisedatoer:
23/08/2021 - 5 dager

Velkommen til Fredrikstad

Øyhopping på Hvaler, omvisning på vakre og ærverdige Hankø samt vandring rundt i den gamle festningsbyen fra 1567 står på programmet når vi i slutten av august nyter sensommeren i Fredrikstad

Reisedatoer:
26/08/2021 - 4 dager

Strikk & Sang på Geilo

Med Strikke-Terje på ærverdige Bardøla Hotell på Geilo blir det masse strikking, allsang og hygge. Strikkeentusiast Terje Tjelle leder an denne weekenden. Som både kordirigent og storstrikker synger vi sammen med den stemmen vi har. Kurs, foredrag og selvsagt god mat hør med til sangstrikken.

Reisedatoer:
27/08/2021 - 3 dager

Surdeigsbaking og kortreist mat på Gomobu Fjellstue

Kombiner gode fjellopplevelser med bakekurs og herlig kortreist mat på Gomobu Fjellstue i Valdres. Her på 1000 moh, med flotte turområder og fantastisk utsikt til Jotunheimen blir det surdeigsbaking, matkurs og hyggelig samvær.

Reisedatoer:
10/09/2021 - 3 dager

Strikkedager på Svalbard

Vi gjentar suksessen og tilbringer 5 dager i Longyearbyen med strikkeforedrag og kurs, turer i området, stedets historie, nyter gode måltider og har det hyggelig i sosialt lag. Vi bor selvsagt midt i byen.

Reisedatoer:
20/09/2021 - 5 dager

​Strikkehelg på Røros

Vi gjentar suksessen i oktober 2021. ​Bli med Hjemmet på Strikkeweekend til unike Røros. Denne gangen er det Tove Fevang som er faglig inspirator.

Reisedatoer:
15/10/2021 - 3 dager

Julefeiring på Nythun Fjellstue

I nostalgiske omgivelser med snø på alle kanter feirer vi juledagene med strikk og litteratur. Opplesninger, strikkeforedrag, nydelig mat og skiturer for de som ønsker fyller dagene våre. I tillegg blir det mye god mat og god tid til kos foran peisen med hyggelig samvær.

Reisedatoer:
26/12/2021 - 5 dager