Hjemmets Reiseklubb

Vi i Explore Travel er stolte av å være eneleverandør av spennende reiser for ukebladet Hjemmet.

Gjennom hele året arrangerer vi minneverdige leserturer til alle verdens hjørner.

Lofoten på sitt beste TUREN ER UTSATT TIL 1. SEPTEMBER

Lengst vest i Lofoten man det vakreste og mest eksotiske i Norge. vi nyter dagene med lette vandringer, sykkeltur og kortreist mat. Reine Rorbuer byr på svært god komfort og stedets gourmetrestaurant er høyt rangert.

Reisedatoer:
19/05/2021 - 5 dager

“Grepa gøtt frå Valdres” TUREN ER UTSATT TIL 18. OKTOBER

Gomobu Fjellstue ligger vakkert til ved porten til Jotunheimen. Her vil Valdres svar på Ingrid Espelid fortelle om stølslivet og lære oss kunsten å tilberede gode og tradisjonsrike retter fra området. Her på 1000 moh kan vi også nyte lette vandreturer og sykkelturer i lag med Explore Travel's egen guide.

Reisedatoer:
07/06/2021 - 4 dager

Strikketur til Valdres

Velkommen til strikkehelg på fjellstua Nythun i Valdres. Nydelig beliggenhet nær Fagernes der turløypene starter på utsiden av døren. Stedet er kjent for sitt gode kjøkken. Strikkeforedrag og kurs hver dag med Denise Samson.

Reisedatoer:
18/06/2021 - 3 dager

Finnmark og samisk kunst, håndverk og kultur

Vi gjentar suksessen! En spektakulær reise gjennom Finnmark med besøk til skolte-samisk museum, hjem til en reindrift same og sølvsmia Juuls i Kautekeino, Neiden med kapellet fra 1565, John Savio-museet og mye mer. Rett og slett et unikt stykke Norge!

Reisedatoer:
15/08/2021 - 6 dager

Lofoten med vandringer og kortreist mat

I september har de fleste turistene reist hjem og vi kan nyte det vakreste og mest eksotiske vi kan tenke oss helt ytterst i Lofoten. Det blir tur på Reinebringen og andre flotte fjell i området samt sykkeltur til Å. Reine Rorbuer byr på svært god komfort og kortreist gourmetmat.

Reisedatoer:
01/09/2021 - 5 dager

Surdeigsbaking og kortreist mat på Gomobu Fjellstue

Kombiner gode fjellopplevelser med bakekurs og herlig kortreist mat på Gomobu Fjellstue i Valdres. Her på 1000 moh, med flotte turområder og fantastisk utsikt til Jotunheimen blir det surdeigsbaking, matkurs og hyggelig samvær.

Reisedatoer:
10/09/2021 - 3 dager

Svalbard med båttur, vandring og gruvebesøk

Med bosted midt i Longyearbyen blir det båttur til den nedlagte russiske gruvebyen Pyramiden, flott gåtur til Sarkofagen der vi også kan finne fossiler samt omvisning i Gruve 3. Vi nyter gode måltider og vi tar del i lokallivet i byen.

Reisedatoer:
15/09/2021 - 5 dager

Strikkedager på Svalbard

Vi gjentar suksessen og tilbringer 5 dager i Longyearbyen med strikkeforedrag og kurs, turer i området, stedets historie, nyter gode måltider og har det hyggelig i sosialt lag. Vi bor selvsagt midt i byen.

Reisedatoer:
20/09/2021 - 5 dager

Strikk & Sang på Geilo

Med Strikke-Terje på det koselige lodgehotellet Vestlia Resort på Geilo blir det masse strikking, allsang og hygge. Strikkeentusiast Terje Tjelle leder an denne weekenden. Som både kordirigent og storstrikker synger vi sammen med den stemmen vi har. Kurs, foredrag og selvsagt god mat hør med til sangstrikken.

Reisedatoer:
08/10/2021 - 3 dager

​Strikkehelg på Røros

Vi gjentar suksessen i oktober 2021. ​Bli med Hjemmet på Strikkeweekend til unike Røros. Denne gangen er det Tove Fevang som er faglig inspirator.

Reisedatoer:
15/10/2021 - 3 dager

Matkurs og stølsmat med Berit Ildjarnstad

Gomobu Fjellstue med vakker beliggenhet ved porten til Jotunheimen er stedet der Hjemmets egen matskribent vil lære oss kunsten å tilberede gode og tradisjonsrike retter. Her på 1000 moh kan vi også nyte lette vandreturer og sykkelturer i lag med Explore Travel's egen guide.

Reisedatoer:
18/10/2021 - 4 dager

Julefeiring på Nythun Fjellstue

I nostalgiske omgivelser med snø på alle kanter feirer vi juledagene med strikk og litteratur. Opplesninger, strikkeforedrag, nydelig mat og skiturer for de som ønsker fyller dagene våre. I tillegg blir det mye god mat og god tid til kos foran peisen med hyggelig samvær.

Reisedatoer:
26/12/2021 - 5 dager