Hjemmets Reiseklubb

Vi i Explore Travel er stolte av å være leverandør av spennende reiser for ukebladet Hjemmet.

Gjennom hele året arrangerer vi minneverdige leserturer. Abonnenter får selvsagt rabatt!

Strikkedager på Svalbard

Vi gjentar suksessen og tilbringer 5 dager i Longyearbyen med strikkeforedrag og kurs, turer i området, stedets historie, nyter gode måltider og har det hyggelig i sosialt lag. Vi bor selvsagt midt i byen.
Rabatt for Hjemmet-abonnenter.

Reisedatoer:
03/10/2022 - 5 dager

Vakre Liguriakysten og Cinque Terre (fulltegnet)

Langs vestkysten fra Genova og sørover finner vi vakre og sjarmerende byer på rekke og rad.
Her ved Liguriakysten ligger Rapallo, Portofino, Santa Margaretha, Sestri Levante, Cinque Terre og Portovenere som alle vil bli besøkt på vår tur. Og selvsagt vil vi se alle severdighetene i Genova.

Reisedatoer:
12/10/2022 - 6 dager

Strikkehelg på Røros

Røros er i seg selv verdt minst ett besøk. De gamle husene i sentrum og Flanderborg er kjente motiver. Her finnes mange kunsthåndtverkere som kan besøkes. Røros finnes det rett og slett ikke maken til og for 7. gang gjentar vi vår strikkehelg. Denne gangen med Terje Tjelle.
Rabatt for Hjemmets Reiseklubb.

Reisedatoer:
14/10/2022 - 3 dager

Håndverk og strikk i Tallinn

Gamlebyen i den vakre hansabyen Tallinn har mye å by på innen håndverk og kunst. Det blir besøk til produsenter innen tekstil, glass, keramikk, strikk og mer til. I de smale gatene ligger håndverksbutikkene på rekke og rad. I tillegg blir det mye hygge og sosialt samvær.
Rabatt for Hjemmets Reisklubb

Reisedatoer:
15/10/2022 - 3 dager

Malta

Malta - øya midt i hjertet av Middelhavet!
Historie, kultur og kulinariske eventyr står på programmet på denne ukesturen.

Reisedatoer:
20/10/2022 - 7 dager

Julemarked i vakre Vadstena

Middelalderbyen Vadstena er en av Sveriges hyggeligste byer, beliggende ved Vättern. Her arrangeres hvert år Gammeljul på Vadstena Slott, et tradisjonelt julemarked med en flott atmosfære.
Rabatt for Hjemmets Reiseklubb.

Reisedatoer:
25/11/2022 - 3 dager

Julemarked på Røros

Opplev Røros pyntet til jul. Bli med til kanskje den flotteste julemarkedsbyen i Norge. Vi bor selvsagt på Bergstaden Hotell - midt i byen.
Rabatt for Hjemmets Reiseklubb.

Reisedatoer:
02/12/2022 - 3 dager

Julemarked i Budapest

Bli med på en hyggelig førjulstur til flotte Budapest. Vi vil oppleve byens flotte julemarked som ligger sentralt i byen. Vår lokale guide tar oss også med til noen av de mange severdighetene i byen.

Reisedatoer:
09/12/2022 - 4 dager

Strikkeweekend til Lillehammer

Bli med på strikkeweekend til Lillehammer.
Designer, fagjournalist og forfatter Sidsel J. Høivik vil holde kurs og foredrag med forskjellig og interessant innhold om strikking. Du kan både strikke, nyte gode måltider, bruke hotellets fasiliteter i tillegg til en fin skitur om det frister!

Reisedatoer:
03/03/2023 - 3 dager

Helgelandskysten – øyhopping med sykkel, matopplevelser og storslagen natur!

Bli med til magiske Helgelandskysten! 8 dager der inntrykkene står i kø venter deg, når Lena tar deg med til Vegaøyene, Herøy, Dønna, Træna og Sanna Og selvsagt vil du få oppleve særegne Myken.

Reisedatoer:
30/05/2023 - 8 dager

Lofoten med vandringer og kortreist mat

Juni er en flott måned for et besøk til Lofoten. Her, helt ytterst i øyriket kan vi nyte det vakreste og mest eksotiske vi kan tenke oss. Det blir tur på Reinebringen og andre flotte fjell i området samt sykkeltur til Å. Reine Rorbuer byr på svært god komfort og kortreist gourmetmat.
Rabatt for Hjemmets Reiseklubb

Reisedatoer:
01/06/2023 - 5 dager

Svalbard med båttur, vandring og gruvebesøk

Med bosted midt i Longyearbyen blir det båttur til den nedlagte russiske gruvebyen Pyramiden, flott gåtur til Sarkofagen der vi også kan finne fossiler samt omvisning i Gruve 3. Vi nyter gode måltider og vi tar del i lokallivet i byen.

Reisedatoer:
15/06/2023 - 5 dager