Hjemmets Reiseklubb

Vi i Explore Travel er stolte av å være eneleverandør av spennende reiser for ukebladet Hjemmet.

Gjennom hele året arrangerer vi minneverdige leserturer til alle verdens hjørner.

Cruise til Island og Vesterled

13 dagers strikke- og historiecruise til Island og Vesterled. Historiker Øystein Morten og strikkeguru Tove Fevang viser vei på dette innholdsrike cruiset.

Reisedatoer:
09/08/2020 - 13 dager

Georgia

Et av verdens eldste land huser blant annet Europas høyeste fjell, fantastiske kystlinjer og flotte vinområder. Et reisemål som på vei opp!

Reisedatoer:
31/08/2020 - 12 dager

Tallinn – strikk og håndverk

Tallinn er kjent for sin kreativitet innen håndverkstradisjoner. I Hansabyen besøker vi håndverksprodusenter, spiser god mat på hyggelige restauranter og sammen med vår guide blir kjent med byen.

Reisedatoer:
02/09/2020 - 4 dager

Svalbard - Strikking, natur og opplevelser

Strikking, natur og opplevelser preger denne turen til eksotiske Svalbard med forfatter innen strikkefaget; Denise Samson.

Reisedatoer:
07/09/2020 - 5 dager

Lofoten på sitt beste

Midnattsol, vandringer, sykkel- og fisketurer. Vi bor på rorbuer ytterst i Lofoten og får alt dette i tillegg til rikholdige fiskemåltider.

Reisedatoer:
10/09/2020 - 5 dager

Englands idylliske landsbyer

​Bli med Hjemmet Reiseklubb på en idyllisk reise i det sør-vestlige England, landsdelen som er mettet med historie og pittoreske landsbyer, ​flotte hager, slott og strender.

Reisedatoer:
20/09/2020 - 6 dager

Surdeigsbaking og kortreist mat på Gomobu Fjellstue

Kombiner gode fjellopplevelser med bakekurs og herlig kortreist mat på Gomobu Fjellstue i Valdres. Her på 1000 moh, med flotte turområder og fantastisk utsikt til Jotunheimen blir det surdeigsbaking, matkurs og hyggelig samvær.

Reisedatoer:
25/09/2020 - 3 dager

Færøyene med håndarbeid og kulturtradisjoner

Færøyene er de urørte, pittoreske, lavmælte og fargerike øyene beliggende vest i havet en drøy times flytur vest for Bergen.

Reisedatoer:
01/10/2020 - 6 dager

Ungarn – vinlandet vi ofte glemmer!

Ungarn er vinlandet vi ofte glemmer. På vår reise besøker vi både Budapest, Eger og Etyek der vi smaker oss gjennom gode viner til kulinariske retter samt gjøre oss kjent med og vil oppleve mange av byenes flotte severdigheter.

Reisedatoer:
04/10/2020 - 5 dager

​Strikkehelg på Røros

Vi gjentar suksessen i oktober 2020. ​Bli med Hjemmet på Strikkeweekend til unike Røros. Denne gangen er det Denise Samson som er faglig inspirator.

Reisedatoer:
09/10/2020 - 3 dager

Malta

Malta - øya midt i hjertet av Middelhavet!
Historie, kultur og kulinariske eventyr står på programmet på denne ukesturen.

Reisedatoer:
14/10/2020 - 7 dager

Portugal – Estoril, Cascais, Lisboa

Nytelse, historie, kultur og gode mat- og vinopplevelser blir det når vi besøker vakre Portugal der sommeren fremdeles holder stand i oktober. Vi bor ved havet i vakre Estoril og muligheten for svømmetur og vandringer langs strendene er tilstede!

Reisedatoer:
14/10/2020 - 8 dager

Catalonia – en kulinarisk perle!

En gastronomisk opplevelse med besøk til Sitges, Penedes Tarragona og Barcelona. Spanske skinker, gode oster og litt Cava i glasset danner rammen når vi besøker vakre Catalonia.

Reisedatoer:
20/10/2020 - 5 dager

Magiske Peru

Med besøk til fantastiske Machu Picchu, Cusco, Den Hellige Dal, Titicacasjøen, Arequipa og Lima får vi se gamle håndverkstradisjoner og lære om kulturen og inkahistorien

Reisedatoer:
06/11/2020 - 13 dager

Julehelg i Stockholm

Bli med til julemarkedet i Gamla Stan i Stockholm - kanskje et av de flotteste i Eurpoa. Her blir det god julestemning, god mat og omvisning til flere kjente perler og områder.

Reisedatoer:
28/11/2020 - 3 dager

Julestemning i Berlin

Litt ekstra julestemning i førjulstiden? I en av Europas mest populære storbyer finner vi også de fantastiske julemarkedene. Her er det noe for enhver smak, og du kan bare la deg inspirere eller kanskje handle litt også!

Reisedatoer:
03/12/2020 - 4 dager

Sri Lanka - Indias tåre

Kåret til det beste reisemålet av Lonely Planet og "Den flotteste øya i verden" sa Marco Polo.

Vakker og frodig natur, et svært vennlig folkeslag, safari og strandliv venter deg. Må oppleves!

Reisedatoer:
19/01/2021 - 14 dager