Firmaturer

Gjennom mange år har vi arrangert firmaturer til byer over hele verden, til vinområder, til mindre steder, og til enestående naturopplevelser i vårt eget land. Vi tilrettelegger firmaturen dine ansatte vil snakke om i lang tid!

Lisboa - kompakt og behagelig

Opplev Portugals fantastiske hovedstad, også kjent som Europas San Francisco!

Fra trikketurer gjennom pittoreske smågater til storslåtte historiske opplevelser - Lisboa har alt som trengs til en vellykket firmatur.

Lofoten – firmatur i havgapet

Bli med til Lofoten med Explore Travel, og la dine ansatte få oppleve noe av det aller villeste og vakreste Norge har å by på!

Med fjell som stuper ned i havet, et yrende fiskeliv og slående natur er Lofoten et sted som bare må oppleves.

Krakow – Kultur og historisk sus

Verdensarv-byen Krakow er en av Europas aller mest innholdsrike storbyer.

Byen er praktisk talt innrammet i spennende historie, og med et lavt prisnivå er dette en av de mest prisgunstige firmatur-alternativene.

Roma – ikke bare romantikk

Ta med bedriftens ansatte til et av de aller mest populære reisemålene i verden.

Italias hovedstad Roma er kanskje den mest berømte byen av alle. Uansett hvilke interesser man har vil man finne nok å gjøre her!

London – storbyen med stor S

Bli med til verdensmetropolen, fotballhovedstaden og motesentrumet London!

Dra på sightseeing og se de verdenskjente kjennemerkene, eller slapp av på en av de utallige pubene som finnes på hvert gatehjørne.

New York – Byen som aldri sover

The Big Apple - kanskje den største verdensmetropolen av dem alle!

Byen som aldri sover er en potpurri av mennesker og kulturer fra alle verdenshjørner. Finner du det ikke i New York, så finner du det ikke noen steder.

Noen forslag til destinasjoner

Firmatur til Barcelona

Med gode temperaturer omtrent hele året er Barcelona manges favorittby. Mange severdigheter og herlig mat vil gjøre dette til en minneverdig tur for ditt firma.

Firmatur til Tallinn

Legg bedriftens neste firmatur til Tallin, så får dere oppleve uteliv og shopping i et sjarmerende bymiljø med brosteinssmug og ekte middelalderstemning!

Firmatur til Galdhøpiggen

Ta med deg firmaet ditt opp på Norges tak og se ut over kanskje verdens fineste natur - et mektig skue som dine ansatte aldri kommer til å glemme!

Firmatur til Amsterdam

Amsterdam en by man er nødt til å oppleve, minner for livet er en garanti!

Kåret til Europas beste by å reise til i 2013.

Firmatur til København

Med vakker arkitektur, et stort antall grønne områder, flere havnebasseng og selvfølgelig den berømte og utbredte sykkelkulturen er København absolutt verdt et besøk.

Firmatur til Dubai

Verdens mest eksklusive by!

På firmatur i Dubai er det umulig å kjede seg - med fantastisk strandliv og uendelige shoppingmuligheter.

Firmatur til Istanbul

Tar du med bedriften på firmatur til Istanbul vil du få en sammensmeltning av opplevelser og inntrykk du ikke finner i noen annen europeisk eller asiatisk storby.

Firmatur til Wien

Wien er en by som kanskje er mest kjent for dens musikkarv, men denne Østerriske perlen kan også friste med herlig byliv og mange flotte severdigheter.

Firmatur til Paris

I Paris er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan finne på. Med tanke på alt den franske hovedstaden har å by på vil du garantert ønske deg tilbake.

Firmatur til Berlin

For eventyrlystne er Berlin en av Europas mest spennende storbyer. Siden murens fall har byen blomstret og tilbyr i dag alt man kan forvente av en storbyferie.

Firmatur til Praha

Det er absolutt ikke uten grunn at Praha kalles for Den gylne byen. Ta med din bedrift til byen som i de siste årene har vært et av nordmenns favorittreisemål.

Firmatur til Gardasjøen

Uansett interesser eller alder vil du finne deg til rette ved Gardasjøen. Fra livlige byer med middelalderborger og lekre motebutikker til høyfjell og fossejuv, beiteland og vingårder.

Firmatur til Gdansk

Med Wislaflodens utløp ligger denne vakre Hansabyen. Majestetiske bygninger, hvite strender er stikkord når du besøker denne multikulturelle og livlige gamle havnebyen.

Firmatur til Madrid

Godt klima store deler av året, god mat og Plaza Major og mange andre hyggelige opplevelser venter din bedrift når dere inntar Spanias hovedstad.

Firmatur til Toscana

Opplev Italias vakre natur, fantastiske kjøkken, vinområdene, historien og ikke minst shoppingmulighetene når firmaet ditt drar på besøk til Firenze, Lucca, Pisa og andre vakre små byer.

Firmatur til Edinburgh

Verdensarvbyen der vi finner den sjarmerende Gamlebyen og den interessante New Town. En by der alle finner seg til rette og ideell for din neste firmatur.

Firmatur til Riga

Den over 800 år gamle byen, som er preget av jugendstil men også så mye mer etter flere lands okkupasjoner, overrasker stadig. En by man ofte finner veien tilbake til.

Firmatur til Kilimanjaro

Det å nå mål sammen gir resultater. Det å stå sammen på Afrika's høyeste fjell skaper samhold mellom de ansatte, engasjement og en helt unik mestringsfølelse